Årsmøde, d. 11.-12. marts 2023 - og Generalforsamling den 12. marts 2023

Kom og vær med til spændende oplæg og debatter – og mød andre ringmærkere fra hele landet under hyggelige omgivelser.

Vi kan nu præsentere et program for Årsmøde for Ringmærkere i weekenden d. 11.-12. marts 2023 på Dalum Landbrugsskole i Odense. Program for Årsmødet kan hentes her og dagsorden for generalforsamlingen her og forslag til vedtægtsændringer her.

Deltagelse koster kun 200,- kr. som både dækker kost og logi de to dage (inklusiv overnatning på Dalum Landbrugsskole). Vi vil desuden kunne tilbyde økonomisk tilskud til rejseomkostninger for unge ringmærkere.

Tilmeld dig ved at indbetale kr. 200,- på Ringmærkerforeningens konto (Netbank: 1981 7554868678 eller MobilePay: 54996). Husk at angiv dit navn og ”Årsmøde” på indbetalingen.

Deadline for tilmelding er 31. januar. Efter denne dato åbner vi tilmeldingen for andre, hvis der fortsat er ledige pladser.

Markedspladsen
Der var god opbakning til forrige mødes nye tiltag: Markedspladsen. Derfor er det bibeholdt. Markedspladsen er åben for præsentationer af alt ringsmærkningsrelateret ’stof’, og alle deltagere kan byde ind på en stand i Markedspladsen. Man kan for eksempel præsentere et ringmærkningsprojekt, en fuglestation, en ringmækergruppe, fangstudstyr eller resultater af projekt. Der er mulighed for at alle kan gå rundt og besøge de forskellige stande og snakke med de pågældende ringmærkere, udveksle ideer og erfaringer – og måske få nye ringmærkere til sit projekt osv.

Skriv til Jesper Johannes Madsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), hvis du vil have en stand på Markedspladsen. Vi hjælper gerne med gode råd til, hvordan du skal fremvise dine ting/projekter.

Vi glæder os til at ser jer til en spændende weekend.

Danmarks Ringmærkerforening og
Ringmærkningsadministrationen