CES-året er slut og årets samlede resultat kan fremlægges. Samlet ser blev der fanget 340 fugle, hvoraf 43 var fugle mærket tidligere i årets CES (tabel 1). Antal fangede fugle ligger i den absolut  lave ende, og specielt bemærket det meget lave antal af Rørsanger (mindre end 1/3 af gennemsnittet, tabel 2), og det blev første gang, at arten ikke blev den hyppigst fangede. Også mejserne havde et dårligt år. Til gengæld blev fanget mange af Gransanger og Sivsanger, men det bemærkes, at der ikke blev fanget mange unger af sidstnævnte. Tilføjes kan det, at der blev fanget flere af Munk end sædvanligt, men kun voksne fugle! Det samme var forøvrigt tilfældet for de beslægtede arter Gæredsanger og Tornsanger.

Tabel 1. Opgørelse over årets fangster fordelt på mærkede, aflæste fra tidligere år samt genfangster af fugle, som havde været fanget i årets CES.

Tabel 2. Fordelingen af årets "nye" fugle (mærkede og aflæste fra tidligere år), samt fordeling på alder sammenlignet med tidligere års fangster for de hyppigst fangede.

 ________________________________________________________________________________